934 171 200

Benvinguts a la nova web Jesús-Maria Sant Gervasi

Actualitat

Benvinguts a la nova web Jesús-Maria Sant Gervasi

Comencem  amb una nova pàgina web que recull tota la informació de la nostra escola. Una web dinàmica perquè tothom estigui informat de qui som i com treballem.

Per emmarcar l’inici de la web, que coincideix amb el de la primavera, hem recollit una sèrie de fotografies fetes per alumnes de 3r ESO.

Des dels diferents menús podrem accedir a la vida del col·legi: la pastoral, l’oferta educativa amb els objectius i metodologies de cada etapa, les activitats pedagògiques que tenim engegades, els projectes… Mantenim la nostra galeria de fotos , tan visitada per les famílies i que tornarà a estar activa ben aviat, l’enllaç Educamos a través de la pestanya “Plataforma educativa” i una pàgina de contacte per tots aquells que tinguin interès en el col·legi.

Amb els quatre grans botons, il·lustrats també amb les fotografies dels nostres alumnes, accedirem directament al col·legi, la pastoral, l’oferta educativa i el contacte.

El cos de la web consta de tres columnes:

  • A l’esquerra, els enllaços a les webs o blocs de les associacions o entitats relacionades amb el col·legi, com ara els clubs esportiu i excursionista, l’AMPA, la coral, la web Jesús-Maria, el servei de menjador, els antics alumnes.
  • La columna central és el nostre bloc, amb les notícies del dia a dia.
  • La columna de la dreta conté la informació relativa a l’escola: descarregables, novetats a tenir en compte, calendari i dates a recordar, darrera hora, vídeos… Aviat tindrem un tour fotogràfic o visita virtual al centre i també accés al canal youtube i a xarxes socials. Anirem donant les indicacions oportunes per la utilització d’aquestes eines.

La nostra web no està del tot completa, encara hem d’anar afegint informació. Per avançat, demanem que disculpeu les possibles errades que poden aparèixer i que s’aniran corregint.

Esperem que us agradi!

Rebeu una cordial salutació,

Equip Directiu i Comissió TIC

0 Item | 0,00 
Veure cistella
CreaEscola Quality Certificate for Education Website