934 171 200

Extraescolars

Esportives

La finalitat és una educació esportiva que col·labori a la formació integral de la persona. Cadascuna de les activitats ha de permetre descobrir el valor de l’esforç com a font de la pròpia satisfacció i principi d’autonomia.

Veure Extraescolars 23-24

Activitats

Gimnàstica artística
Tennis
Futbol Sala
Bàsquet
gimnastica0
Karate
Volei
Multiesports
Patinatge
Psicomotricitat

Les activitats es realitzen en el centre en dos trams de la jornada: al migdia, de 13 a 15h, i a l’hora de la sortida, de 17h a 20h.

L’objectiu principal és oferir un desenvolupament per als alumnes, enriquint els seus gustos i necessitats, tenint en compte la seva personalitat: és un complement educatiu. Totes elles fomenten el desenvolupament de les relacions socials.

Culturals

La finalitat és una educació cultural que col·labori a la formació integral de la persona. Cadascuna de les activitats han de permetre descobrir el valor de l’esforç com a font de la pròpia satisfacció i principi d’autonomia.

Activitats

Música
Dansa
JM Xef
gimnastica0
Escacs
Teatre
Instruments
Kumon

Les activitats es realitzen en el centre en dos trams de la jornada: al migdia, de 13 a 15h, i a l’hora de la sortida, de 17h a 20h.

L’objectiu principal és oferir un desenvolupament per als alumnes, enriquint els seus gustos i necessitats, tenint en compte la seva personalitat: és un complement educatiu. Totes elles fomenten el desenvolupament de les relacions socials.

Socials

L’actitud de voluntari comença a treballar-se des de 5è i 6è, amb la creació de grups (Grup d’amics i Grup JM) on els alumnes fan experiència de grup, comparteixen i aprenen valors (amistat, respecte, responsabilitat…). Els alumnes de primer i segon de Batxillerat són els seus acompanyants.

A partir de 3r d’ESO, es promou el voluntariat com a col·laboració amb altres entitats socials. Aquesta oportunitat de veure una realitat molt diferent els ajuda a saber valorar tot el que tenen.

El col·legi col·labora en un projecte de les diferents institucions o entitats socials: Càritas, Arrels, Fundació Èxit, Joan Salvador Gavina, Menjadors Teresa de Calcuta, Parròquia Santa Maria del Mar, Parròquia Sant Jaume de Badalona entre d’altres.

Al llarg del curs, es continua la tasca de conscienciar els alumnes de les necessitats de persones i col·lectius que viuen en situacions de pobresa i/o exclusió, participant en les campanyes següents: Campanya de roba de Càritas, Campanya de Nadal, el DOMUND, la FAM, El Banc d’Aliments, la Campanya de la Rejoguina de Sant Egidi.

Participant a les campanyes de l’escola, els alumnes s’inicien al voluntariat per tal d’incentivar el compromís. Tota l’escola hi participa i hi col·labora econòmicament.

L’agermanament de Jesús-Maria Sant Gervasi amb Jesús-Maria de Bolívia, motiva activitats per aconseguir fons per a finançar els projectes que la ONG “Juntos Mejor” proposa cada any, amb els quals estem compromesos.

Durant l’estiu, la pastoral de Jesús-Maria d’Espanya ofereix uns camps de treball per a alumnes grans i exalumnes. Igualment, la participació com a monitors en colònies provincials o locals, i també com a participants en l’activitat del “Camino de Santiago”.

Religioses i pastorals

Els nens i nenes d’Infantil, i fins que no fan la primera comunió, visiten la capella i aprenen a fer petites pregàries i a donar gràcies a Jesús i a Maria per tot el que tenen. És així que comencen a descobrir en la capella un espai de silenci i pregària comunitària.

Durant dos cursos, 3r i 4t de Primària, de manera voluntària, els nens fan catequesi per preparar-se a rebre el sagrament de l’Eucaristia per primera vegada. És un moment privilegiat de renovació de la fe per a tota la família.

Des de 4t de Primària , els alumnes participen d’un moment de trobada a les celebracions eucarístiques.D’aquesta manera, van entenent el sentit de l’Eucaristia. En les festes especials i al final de curs, ens reunim  per compartir i celebrar com a comunitat cristiana. Als temps litúrgics d’Advent i Quaresma, es dona l’oportunitat de celebrar el sagrament de la Reconciliació

A partir de 4t d’ESO, s’ofereix la catequèsi de preparació al sagrament de la Confirmació. Els grups són voluntaris i en horari extraescolar, un cop per semana.

Idiomes

logo_Academica_white
Batxillerat Dual
1200px-British_Council_logo.svg
British Council
1920px-Flag_of_Germany.svg
Alemany
conviure-habitar-mon
0 Item | 0,00 
Veure cistella
CreaEscola Quality Certificate for Education Website