934 171 200

Serveis

Menjador

L’atenció dels alumnes al menjador i al pati del migdia es realitza amb monitors, els quals porten l’organització i l’ordre, i cuiden del compliment de les normes de convivència.

Tots els menús del nostre menjador estan dissenyats per un nutricionista i s’elaboren diariament a la cuina de la nostra escola.

L’espai de menjador esta supervisat per un equip de monitors experts en dinamització de lleure en anglès.

El menjador és un espai educatiu. Com a tal, s’hi realitzen les funcions següents

 1. Promoure i desenvolupar hàbits alimentaris saludables, amb una dieta adequada
 2. Promoure hàbits higiènics saludables.
 3. Desenvolupar el saber estar, el respecte i la tolerància.
 4. Aconseguir un entorn físic i social saludable.

Atenem tot tipus de dietes, elaborant un menú especial per a cada alumne amb intoleràncies, al·lèrgies o altres particularitats alimentàries.

JM-Sant-Gervasi-258
infermera

Infermeria

Servei atès per una infermera titulada en horari escolar.

 1. Atendre les emergències i urgències mèdiques, administrar el tractament de malalties cròniques i els medicaments autoritzats.
 2. Donar suport emocional a l’alumnat, professorat i famílies.
 3. Fer xerrades de prevenció sobre addiccions.
 4. Supervisar i fer-ne el seguiment de dietes.
 5. Coordinar les seves accions amb les dels serveis de salut pel que fa a la gestió de temes sanitaris: prevenció, vacunacions, etc.

Acollida

Una educadora acull els alumnes, de P3 a 6è de Primària, que arriben més d’hora al col·legi o marxen més tard. Aquest servei s’acorda segons les necessitats.

 • De P3 a 6è de Primària
 • Acollida matinal gratuïta de 7:45h. a 9h.
 • Acollida a partir de les 17h

Departament d’Orientació

El col·legi vol afavorir i potenciar un estil d’escola inclusiva. Aquest objectiu es concreta en el disseny d’un Projecte Educatiu que contempli la diversitat de l’alumnat.

En aquest sentit reconeix les diferències existents, detecta les necessitats i potencia els talents dels alumnes per poder determinar les ajudes pedagògiques que cadascun requereix per assolir les finalitats educatives, i oferir-los les respostes adients.

Per a portar a terme aquest objectiu d’inclusió educativa, el centre aplica les mesures pertinents en cada cas: desdoblaments i reforç a l’aula, atenció personalitzada, aplicació de Pla individualitzat (PI), realització de prova psicopedagògica a P5; 3r i 6è de Primària; i 2n i 4t ESO.

Es posa en contacte amb gabinets i especialistes externs i amb els organismes del Departament d’Ensenyament. En aquesta tasca hi treballa el professorat amb l’assessorament de personal d’orientació, psicòloga, logopeda, vetllador/a, i un equip extern per a les proves psicopedagògiques.

orientacio
natacioJM

Natació

Activitat des de P3 fins a 4t d’EPRI en horari escolar, una sessió per setmana.

Transport escolar

Diferents rutes escolars per donar servei a tots els barris.

Campus

El nostres Campus ofereixen activitas esportives, stages temàtics en anglès i estades musicals adreçats a alumnes de l’escola i del nostre barri durant els diferents periodes de vacances escolars.

campus
Venda d’uniformes

Botiga a l’escola oberta tot l’any per compra presencial i botiga online.

0 Item | 0,00 
Veure cistella
CreaEscola Quality Certificate for Education Website