934 171 200

Associacions

Club Esportiu JM

El Club Esportiu Jesús-Maria es va constituir al juny de 1983 i va néixer de la voluntat de la Congregació Jesús-Maria Sant Gervasi de complementar l’educació dels alumnes a través de l’exercici físic i l’esport.

La finalitat és una educació esportiva i cultural que col·labori en la formació integral de la persona, fonamenta-la en els valors universals de: veritat, responsabilitat, compromís, respecte, tolerància, convivència, justícia i solidaritat.

JM-Sant-Gervasi-263
JM-Sant-Gervasi-075

AFA

És un organisme col·legiat de representació dels pares del col·legi. L’AFA fomenta la bona relació entre famílies i roura que les relacions familia escola siguin fluides.

Visita la nostra pàgina web

La missió de l’AFA és:

  • Col·laborar amb l’escola, professorat i resta de personal en activitats del Centre d’acord al caracter propi de l’escola.
  • Apropar l’escola a les famílies a través de diferents mitjans de comunicació i activitats adients per afavorir relació família-escola.
  • Promoure accions solidàries.
  • Col·laborar i promoure activitats d’acord al projecte educatiu del centre i en col·laboració amb la Direcció del Centre.
  • Promoure trobades, competicions esportives i altres activitats de caràcter col·lectiu que ofereixin possibilitat de convivència i germanor.

L'AFA té una Junta que representa els pares i mares i serveix de canal de comunicació entre les famílies i l’escola, amb l’ajut dels Delegats de curs i Coordinadors.

Alumni

Alumni és el fil conductor entre el Col·legi i els antics i antigues alumnes, potenciant els valors socials i cristians que es van transmetre i també poder renovar-los i actualitzar-los al llarg de la vida mitjançant actes socials i culturals  i activitats diverses.

PROGRAMACIÓ ACTIVITATS 3r TRIMESTRE

Club Excursionista

El club excursionista del col·legi Jesús-Maria neix l’any 1979 amb un desig de conèixer la muntanya i conviure entre les famílies.

És un grup de persones, adults, joves i nens que volen aprendre a viure valors com l’esforç, la convivència, la participació, el viure amb poc i d’una manera diferent al que fem i tenim cada dia.

Visita la nostra pàgina

• Experimentar el que vol dir passar-s´ho bé amb d’altres, fora de l’escola i realitzant una activitat diferent.
• Aprendre a caminar en grup i conèixer llocs de Catalunya.
• Fomentar l’esperit de muntanya, aprenent a respectar la natura i treballant les actituds de solidaritat: amb sentit educatiu.

Creiem que el Club Excursionista és un bon espai per aprendre a viure diferent i fer-ho amb amics.

Coral

Coral de Jesús-Maria, formada per pares i mares d’alumnes del col·legi. Són nombrosos els concerts i repertori de la Coral, des de música clàssica Mozart, Vivaldi, Verdi, Borodín, Rossini, etc, fins un ampli repertori de nadales, passant por música catalana de totes las èpoques i estils, i una preferència especial per cançons autòctones i espirituals negres.

juntosmejor

Fundación Juntos Mejor

La fundació neix de l’experiència de més de 150 anys en països de missió, entre els més febles, en situacions extremadament marginals.

Som un organisme sense ànim de lucre, que neix per treballar per un món que no exclogui a ningú.

Actualment realitzem projectes a diversos paisos amb l’objectiu d’afavorir el progrés i desenvolupament educatiu i social en tots els àmbits, tant del 3r com del 4t món

Actualment realitzem projectes a Nigèria, Guinea Equatorial, Gabon, Camerun, Marroc, Equador, Colòmbia, Bolívia, Uruguai, Mèxic, Cuba, Argentina, Perú, Haití, Índia, el Pakistan, les Filipines, Síria, Líban, Canadà, USA, Europa, amb l’objectiu d’afavorir el progrés i desenvolupament educatiu i social en tots els àmbits, tant del 3r com del 4t món.

0 Item | 0,00 
Veure cistella
CreaEscola Quality Certificate for Education Website